29. 8. 2016

MBPFW EVENTS FOR FREE


Pražský fashion week je za rohem a já jsem ráda, že se na něj opět podívám. I když se musím přiznat: bylo to o fous, málem jsem akreditaci prošvihla, hah. Pokud magickou kartičku na vstup na přehlídky nevlastníte nebo si nekoupíte drahé vstupenky, stále si můžete fashion week dosyta užít! Jakto? Na programu MBPFW je totiž spousta doprovodných akcí po celé Praze. A to nejlepší - jsou zdarma, volně přístupné! Stačí si jen vybrat:

Opening Afterparty - 1. 9., 22:00 - 24:00, klub Le Valmont
Oficiální opening party MBPFW je sice na pozvánky, ale na afterpárty může dorazit kdokoliv, třeba i vy! :)

Pařížská Shopping Night - 2. 9., 18:00 - 22:00, Pařížská ulice a okolí
Obchody na Pařížské prodlouží otevírací dobu a do toho bude pouštět muziku Klára Vytisková jako DJ. I když zrovna není Pařížská vaše cenová kategorie, věřím, že už pouhá prohlídka kolekcí v buticích bude zážitkem sama o sobě.

Debut představuje: Anna Vácová 2. - 7. 9., Debut Gallery
Designérka Anna Vácová představí svoji kolekci na sezonu podzim/zima 2016. Má být minimalistická a inspirovaná městským prostředím. To beru!

Sustainable Fashion Day - 3. - 4. 9., Kafkův dům
Udržitelná móda je v poslední době velké téma (díky za to). Pokud vás také zajímá, nepropásněte dva dny workshopů a přednášek o oblečení šetrném k přírodě, efektivním šatníku, udržitelném navrhování oblečení atd.

Re-see Showroom - 6. 9., 13:00 - 19:00, The Chemistry Gallery
Jedinečná příležitost vidět modely z přehlídek naživo! Můžete si je osahat, do detailu prohlédnout a popovídat si o nich přímo se samotným návrhářem.

Lets Art with Footshop & Nike - 6. 9., 19:00 - 22:00, Footshop
Fanoušci sneakers můžou zamířit na představení nového modelu Nike Roshe Two Flyknit do Footshopu na Bubenské ulici.

My Little Square - 6. 9., 20:00 - 22:00, Koncept Story
Na "my little square" nebo-li pražské Řezáčovo náměstí můžete přijít na performativní módní přehlídku a taky si prohlédnout prostory showroomu Koncept Story. 

(Un)official Closing Party - 7. - 8. 9., klub Le Valmont
Kde zapít konec fashion weeku? No přece tam, kde celý týden začal, ne? :) V klubu Le Valmont na Uhelném trhu jsem ještě nebyla, takže se těším, že poznám další nové místo v Praze.

Tak co, uvidíme se na některé z akcí?
___

Foto: MBPFW

1 komentář :

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥